Из Управе за традицију, стандард и ветеране примили смо допис о могућностима пријављивања за куповину станова no повољнијим условима за припаднике снага безбедности у Врању, Крагујевцу, Краљеву и Сремској Митровици.

Обавештавање преносимо у целости.

Обавештавамо стамбене интересенте у Министарству одбране и Војсци Србије да je у наредном периоду планирано расписивање Јавних позива за куповину станова под повољнијим условима у Врању, Крагујевцу, Краљеву и Сремској Митровици.

Сходно напред наведеном, Управа за традицију, стандард и ветеране Сектора за људске рссурсе позива стамбене интересенте који су заинтересовани за решавања стамбене потребе куповином станова под повољнијим условима у наведеним градовима, a који до сада нису доставили изјаву, да то ураде најкасније до 10.06.2022. године.

Образац изјаве за куповину стана под повољнијим условима се налази на интернет презентацији Министарства одбране у оквиру рубрике СТАМБЕНО, као и на РАМКО презентацији Управе за традицију, стандард и ветеране www.utsv.slir.mo. За запослена лица у Министарству одбране и Војсци Србије тачност података из изјаве оверава претпостављени надлежни старешина јединице - установе у кojoj je лице на служби, a за пензионисана лица изјаву оверава јавни бележник.

За куповину станова у наведеним градовима могу конкурисати сва лица (независно од места службовања или места пребивалишта) која немају трајно решену стамбену потребу или имају неодговарајући стан. Заинтересована лица достављају једну изјаву у којој могу навести више градова за које би се пријавили, a лица која су већ доставила изјаву могу конкурисати у било ком од наведених градова те не морају да достављају нове изјаве осим у случају ако je у међувремену дошло до неке промене које су од утицаја на решавање стамбене потребе.

Након што буду расписани Јавни позиви за куповину етанова у Врању, Крагујевцу, Краљеву и Сремској Митровици, информације о томе ће бити доступне на сајту www.ssb-sрbija.rs. Управа за традицију, стандард и ветеране ће о расписаним јавним позивима обавестити организационе целине у Министарству одбране и Војсци Србије и сва заинтересована лица (званично путем акта, на интернет презентацији Министарства одбране у оквиру рубрике СТАМБЕНО као и на РАМКО презентацији Управе за традицију, стандард и ветеране www.utsv.sljr.mo).

Сва питања и предлози у вези са могућношћу решавања стамбеног питања могу се добити путем електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или нателефон инфо линије 011/3201-222 ИЛи на мобилни телефон 066/8722800, уторком и четвртком у периоду од 11-15 часова (осим јула и августа) и на Интернет презентацији Министарства одбране, www.mod.gov.rs, рубрика „СТАНДАРД".