Редакцији ,,Војног ветерана“ обратио се Мирослав Силашки који поседује кућу са имањем у Крчедину. Он нуди кућу за становање војном пензионеру који би му помагао у одржавању породичног домаћинства. Силашки располаже обрадивим површинама од 3,5 хектара земље. Хектар и по је под дуњама и лавандом, а остала два за сада нису приведена култури.

          Обавеза војног пензионера који се прихвати уговорене обавезе је помоћ домаћину у бризи око дуња и лаванде, а касније и у обрађивању још два хектара, када буду засађени неком културом. На располагању би имао трактор и све остало од алата потребно за рад. Осим бесплатног становања, зависно од обима ангажовања, војни пензионер би на основу уговора могао да има и одређене принадлежности. Није искључено ни класично партнерство. Све је, дакле, ствар договора.

          Они који би хтели да се ангажују могу да се јаве и-мејлом на следећу ел. aдресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Телефон Мирослава Силашког је: 063/680-774.